Zalando.se

Zalando.se är ett företag som fullkomligt älskar mode. På deras hemsida har du möjlighet att handla ett stort urval av kläder för alla tillfällen både för dam, herr och även barn. De är väldigt trendiga och genom att handla här kan du vara säker på att du följer med i det senaste modet. Det spelar ingen roll om du letar efter en jacka, tröja eller ett par nya skor, allt detta och mer hittar du hos Zalando. Du kan även göra din stil lite mer personlig genom att shoppa snygga accessoarer, till exempel en ny handväska eller ett vackert smycke. De samarbetar med flera av de stora märkena så chansen att du kommer hitta din favoritdesigner på hemsidan är stor.

Zalando grundades 2008 i den tyska huvudstaden Berlin där de fortfarande har sitt huvudkontor och kundtjänst. De har sedan starten vuxit i en rasande fart och redan 2012 omsatte de över 1 miljard kronor. Idag säljer de kläder till ett flertal länder i Europa, inkluderat Sverige. Det är faktiskt den ledande butiken i hela Europa när det kommer till mode. De lyckas knyta till sig återkommande kunder tack vare sitt stora och snygga sortiment, det faktum att de alltid har fri frakt på sina retur samt att de har en riktigt trevlig och kunnig support. Du kommer inte bli besviken om du handlar hos Zalando. Läs vidare för att få reda på mer om butiken!

Märken och utbud

Hos Zalando hittar du flera kända klädmärken som till exempel Adidas, Michael Kors, Filippa K och Ralph Lauren. Du kan välja att sortera utbudet så att du endast ser ett visst märke om du så skulle önska. De är även duktiga på att blanda upp kända designers med heta uppstickare. De har även exklusiva samarbeten tillsammans med klädmärken som du inte får missa. Se till att du registrerar dig för deras nyhetsbrev så att du aldrig missar något spännande samarbete. I klädväg säljer de allt du kan tänka dig från toppar och klänningar till jeans och andra byxor. Det finns som sagt även en herr- och en barnavdelning, vilket gör att hela familjen kan handla sina kläder från samma ställe.

Leveranser och returer

Något som är väldigt viktigt för många kunder när de ska handla online är leveranstiden. Det är inte kul att behöva vänta i flera veckor bara för att få sina varor levererade. Som tur är behöver du inte vänta någon längre tid när du handlar hos Zalando. Om varorna som du beställer skickas direkt från Zalandos lager kommer de vara hos dig inom 2-5 arbetsdagar. Om de istället skickas från en av deras samarbetspartners är leveranstiden 3-7 arbetsdagar. Skulle du vara missnöjd med en vara efter att den har blivit levererad till dig kan du vara lugn, Zalando har nämligen fria returer på alla köp som du gör. Detta gör det tryggare för dig att beställa.

Betalningssätt och kundtjänst

Det ska såklart vara tryggt att handla online. Du kan vara säker på att Zalando följer alla säkerhetsföreskrifter som krävs både när det kommer till att skydda dina personuppgifter och bankdetaljer. De har flera olika betalningsmetoder att välja på, till exempel VISA, Mastercard och American Express. Du kan också välja att betala med antingen faktura eller PayPal. Om du skulle stöta på några problem kan du alltid ta kontakt med kundtjänsten antingen genom att ringa eller mejla. Det finns även en live chatt tillgänglig på hemsidan. Zalando själva rekommenderar att du ringer till dem för snabbast hantering av ditt ärende. De har öppet varje vardag mellan klockan 08.00 och 18.00 och svarar så snabbt som möjligt.

Hemsida och nyheter

Zalando har en väldigt enkel och stilren hemsida där det är enkelt att hitta det du söker. Längst upp finns det en meny där du kan välja om du vill se kläder för dam, herr eller barn. Efter detta kan du sortera kläderna ytterligare i flera underkategorier om det är något speciellt som du är ute efter. De har också en rea-flik där du hittar flera bra erbjudanden året om. Glöm inte att kika in här med jämna mellanrum så att du inte går miste om något bra fynd. Är du intresserad av att veta mer om vad som pågår på Zalando kan du även följa dem i sociala medier, de är aktiva både på Facebook och Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 merjuligavle.se . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.