Cdon.com

Cdon.com är en butik på nätet som har levererat varor till sina kunder sedan 1999, det vill säga i nära 20 år. Att döma av namnet är det här en butik som främst levererat CD-skivor men det stämmer inte. Cdon.com är nämligen Nordens största varuhus online och de erbjuder det mesta du kan tänka dig inom flera olika kategorier, till exempel media, elektronik, sport, livsmedel och mode. Du kan till och med surfa in på Cdon.com för att köpa din kurslitteratur. Med andra ord räcker det med att besöka den här sajten även när du är ute efter att köpa produkter från helt skilda kategorier. För att beställa från sajten måste du har fyllt 18 år, alternativt be en vuxen om hjälp.

Cdon.com är inte bara Nordens största onlinevaruhus utan även Nordens största inköpare. Det innebär att deras team ser till att det alltid finns nyheter i det växande sortimentet och att det finns både kampanjer och specialerbjudanden att ta del av. De har dessutom alltid förmånliga priser så att du ständigt kan hitta det du söker till det bästa priset. Utbudet är enormt och utöver filmer, böcker, CD-skivor och olika spel kan du även hitta leksaker, mobiltillbehör, flertalet hushålls- och elektronikprudukter och mycket mer. Om du skulle behöva hjälp med något finns en kundtjänst tillgänglig. Det finns flera sätt att kontakta Cdon.com på beroende på vad ditt ärende gäller. Det finns också en sektion med vanliga frågor där du kan hitta svar på flertalet frågor.

Förstasidan

När du kommer in på Cdon.coms förstasida möts du av ett färgtema som går i grönt och vitt. På toppen av sidan går en grön bar som är fylld av tolv olika kategorier. Här kan du välja om du är intresserad av produkter inom exempelvis Hem, Trädgård & Vitvaror, Leksaker, Barn & Baby eller Bygg & Inredning. Det finns även förslag på mest sökta produkter, vilket är sådant som andra redan har sökt efter. Om du inte vet vilken kategori det du är ute efter tillhör eller om du redan har full koll på vad du söker kan du ange det i sökrutan högst upp. Där kan du söka bland miljontals produkter. Lite längre ner på sidan presenteras pågående kampanjer och där kan du göra en riktigt bra deal.

Frakt och kundklubb

När du beställer från Cdon.com får du fri frakt när du handlar för en summa på minst 800 kronor. Det kan tyckas vara en hög summa men som tur är kostar inte frakten särskilt mycket om din order skulle vara lägre. Den varierar mellan 29 kronor till 49 kronor, beroende på vad du handlar och från vilken samarbetspartner. För att få mer förmånliga frakterbjudanden kan du gå med i Cdon.coms kundklubb CDON+. När erbjuds du fri frakt för beställningar över 100 kronor och dessutom 1 – 3 % återbäring på alla dina köp. Medlemskapet kostar 299 kronor per år men går att köpa för 199 kronor i samband med ett köp på minst 599 kronor. Genom medlemsskapet kan du ta del av flera förmånliga erbjudanden under året.

Betalningsalternativ

När det kommer till att betala dina varor erbjuder Cdon.com flertalet alternativ. Du kan välja att genomföra köpet med Qliro faktura och har då 14 dagar på dig att betala. Du kan också välja Qliro delbetalning. Om du föredrar att göra en kortbetalning accepteras VISA och Mastercard och om du vill betala via banken är det Trustly som gäller. Det går även bra att använda dig av PayPal. Cdon.com har två aktiva kassor, vilka har lite olika villkor och betalningsalternativ. Du kommer tydligt se vad som gäller när du väl har kommit till det skedet av din beställning. Något nytt hos Cdon.com är att de erbjuder lån. Genom ett samarbete med Zmarta kan du nu välja att ansöka om ett privatlån. För mer information – kontakta Zmarta.

Sammanfattning

Cdon.com är det största onlinevaruhuset i Norden. De erbjuder ett brett sortiment från flertalet skilda kategorier till förmånliga priser. Du kan välja mellan miljontals olika produkter inom kategorier som exempelvis media, elektronik, sport och livsmedel. Du kan även inhandla din kurslitteratur från sajten eller ansöka om ett privatlån. När det kommer till att betala dina varor finns det ett flertal alternativ att välja mellan. Du kan till exempel välja att betala via ditt bankkort eller använda dig av en faktura med 14 dagars förfallodatum. Frakten är gratis om du handlar för minst 800 kronor, annars ligger den mellan 29 och 49 kronor beroende på produkter. Vill du ha extra förmåner när det kommer till frakt och mycket annat kan du bli medlem i deras kundklubb CDON+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 merjuligavle.se . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.