Elgiganten.se

Få är nog de som aldrig har hört talas om Elgiganten som finns både som fysisk butik och onlinebutik. I denna artikel kommer vi berätta om Elgiganten.se, alltså onlinebutiken. Vi kommer bland annat att gå in i detalj på vad du hittar där, hur du handlar där och vilka fraktmöjligheter som finns. Vi har alla våra egna preferenser när det kommer till shopping på nätet och här kan du läsa information så att du kan avgöra om Elgiganten.se passar dig och ditt shoppingbehov. Elgiganten.se marknadsför sig som en butik med hemelektronik och vitvaror till låga priser och det kan vi hålla med om. De säljer många varor till billigare pris än andra butiker online.

Om du är en konsument som brukar använda dig av prisjämförelsesajter har du garanterat sett Elgiganten.se som ett av alternativen i topp någon gång. De brukar ha pressade priser och många erbjudanden. Dessutom är Elgiganten.se väldigt kundfokuserat och det finns många fördelar med att handla hos dem. Till exempel erbjuder de en 30 dagars prisgaranti på sina produkter, så om du hittar produkten billigare någon annanstans inom 30 dagar får du mellanskillnaden tillbaka. Detta gäller dock bara i jämförelse med fysiska butiker som har varan i sitt sortiment, inte när det kommer till andra onlinebutiker. Dessutom har Elgiganten.se en kundklubb där du som medlem kan få specialerbjudande och liknande för en ännu bättre kundupplevelse.

Brett sortiment

Elgiganten.se har ett brett sortiment av produkter inom hemelektronik och vitvaror. Vare sig du behöver en ny diskmaskin, spis, TV eller rakapparat kan du hitta det hos dem. Deras sortiment är indelat i kategorier och det finns även en sökfunktion för dig som vet precis vilken specifik produkt som du är ute efter. Om du klickar på en produkt kommer du till en sida som är fullspäckad med information och tekniska detaljer om produkten i fråga. Du kan också se om den finns i lager både online och i butik. Du kommer även se hur många stjärnor av fem som andra köpare har gett produkten och ifall någon har skrivit en recension om den.

Fraktalternativ

När du köper något hos Elgiganten.se finns det flera olika leveransmöjligheter för dig att välja mellan. Det finns till exempel ett gratis fraktalternativ där produkten levereras till din port eller tomtgräns. Leverans sker inom tolv dagar från orderdatumet. Sedan finns det tidsbestämd leverans både med och utan inbärning och installation och även möjlighet att hämta produkten i en butik som du själv väljer, förutsatt att varan finns i lager. För mindre produkter finns det också möjlighet till leverans via Postnord och då tar leveransen mellan tre och fem dagar. Om du föredrar att hämta även dessa i butik går det såklart bra. Alternativen med hemleverans finns i olika prisklasser beroende på hur nära inpå beställningsdatumet du vill ha din leverans.

Betalningsmetoder

När du handlar hos Elgiganten.se finns det gott om alternativ att välja mellan när det kommer till betalning av produkten. Du kan använda dig av de två vanligaste metoderna som är kortbetalning med VISA eller Mastercard samt direktbetalning via internetbank. Sedan kan du också betala med PayPal och Swish om det är alternativ som du föredrar. Om du hellre betalar via faktura kan du göra det kostnadsfritt med Klarna så länge du blir godkänd vid en kreditprövning. Elgiganten.se erbjuder också delbetalning via Ecster och även där gäller det att du får en kreditprövning godkänd. Det finns alltså gott om alternativ för betalningar att välja mellan och de är alla trygga och säkra för dig som konsument.

Sammanfattning

Elgiganten.se är en av de populäraste shoppingsajterna online i Sverige och av goda skäl. De erbjuder ett brett sortiment av varor inom hemelektronik och vitvaror. Du kan köpa TV-spel, dator, kylskåp och mycket mer i deras breda utbud. Du kan få produkterna levererade hem, både till port, med inbärning och även med installation om det är något som erbjuds och som du vill ha hjälp med. Du kan också göra köpet i internetbutiken och sedan hämta dina varor i en butik inom en timme. Elgiganten.se erbjuder också många olika alternativ för betalning, såsom kortbetalning, internetbank och delbetalning till exempel. Elgiganten.se är en välkänd och pålitlig onlinebutik med mycket att erbjuda till dig som kund.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 merjuligavle.se . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.