Ikea.com

IKEA är en affär som är både älskad och hatad. Vissa tycker om att vandra runt bland möbler och inredning, medan andra helst vill slippa det stora varuhuset med mycket kunder. För de som ser det senare som rätt kan det vara bra att veta att IKEA även finns på nätet, på Ikea.com. Där kan du i lugn och ro sitta och titta på möbler och allt annat som IKEA erbjuder. Du sparar på så sätt både tid och energi som du kan lägga på andra saker istället. Hemma kan du i lugn och ro planera dina inköp och hur du vill inreda. Alla mått står skrivna på produkterna så att du enkelt kan veta om de får plats där du vill ha dem.

Det finns många fördelar med att handla på Ikea.com. De platta paketen kommer direkt hem till dig, eller till ett postombud, istället för att du måste åka och handla i varuhuset. Det kan vara långt för en del personer att ta sig till närmsta varuhus och om du inte äger en bil kan det bli svårt att frakta hem det du handlar. Då passar Ikea.com utmärkt för dig då du slipper dessa faktorer. När du handlar online kan du till exempel få expressleverans inom 24 timmar efter beställning, eller få dina varor skickade som postpaket för endast 49 kronor. Om du endast vill slippa att gå i varuhuset kan du själv hämta din färdigpackade order på närmaste IKEA-varuhus.

Sortiment

Det mesta av varuhusens utbud finns också tillgängliga för onlineköp men vissa undantag finns när det kommer till mindre produkter. Du kan ändå se dem på hemsidan men det kommer stå skrivet att de inte finns tillgängliga för onlineköp. På Ikea.com kan du beställa både möbler och inredningsprodukter och hur många saker du vill på en och samma gång. Du kanske behöver en ny säng, en ny soffa eller bara en ny lampa. Oavsett vilket kan du hitta det på Ikea.com, i flera olika varianter. Du kan till och med köpa ett nytt kök om du behöver det. Alla varor är kategoriserade antingen via möbeltyp eller via vilket rum de passar i. Det är med andra ord enkelt att hitta det du letar efter.

Fraktalternativ

Det finns en hel del fraktalternativ du kan välja mellan när du handlar på Ikea.com. Det billigaste alternativet är postpaket som kostar 49 kronor men det finns en del villkor för att det ska kunna skickas som postpaket. Det får inte väga över 20 kg eller vara större än 150x60x60 i mått. Det tar 4-7 dagar för ett postpaket att levereras. Du kan annars välja inburen leverans som kostar från 499 kronor och som också tar 4-7 arbetsdagar. På vissa orter erbjuds även inburen expressleverans och målet är att det inom kort ska erbjudas på alla varuhus. Priset för detta är 998 kronor och leveranstiden är 24 timmar. Vill du hellre hämta ditt paket på ett varuhus kostar det 99 kronor och tar cirka två timmar.

Betalningsalternativ och kundservice

Ikea.com använder i första hand Klarna checkout som betalningsmetod såvida du godkänns i kreditprövningen. Du kan med Klarna betala via faktura, delbetalning eller direktbetalning. Om du inte godkänns för betalning via Klarna kan du betala med kort som VISA och Mastercard eller överföring via din internetbank. Du kan också betala med presentkort från IKEA eller deras egna delbetalningskort om du föredrar det. Även Ikano Bank privatfaktura accepteras om du föredrar den metoden. Alla betalningssätt är säkra och trygga för dig som konsument oavsett vilket alternativ du väljer. Om några problem skulle uppstå kan du kontakta IKEAs kundservice via både live chatt, telefon och mejl alla dagar i veckan. Du kan på så sätt alltid känna dig trygg när du handlar via Ikea.com.

Sammanfattning

IKEA är ett populärt svenskt företag som säljer möbler och inredning. De finns även tillgängliga online på Ikea.com där de erbjuder sina prisvärda produkter till samma bra priser som i varuhusen. De erbjuder både hemleverans och postpaket beroende på vad du beställer. Du kan betala med flera olika betalningsalternativ så att du kan välja det du föredrar. Ikea.com är en lättnavigerad hemsida där allt är uppdelat i bra kategorier och alla varor är bra beskrivna med till exempel mått och liknande. På så sätt kan du enkelt göra dina inköp hemifrån utan att behöva åka till ett varuhus. I dagens stressiga samhälle är det viktigt att på enkla sätt kunna handla det du behöver hemifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 merjuligavle.se . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.